AcasaPermise de conducereExaminăriÎnmatriculăriRezervări on-lineNoutățiOrganigramăProgram cu publiculTipizateContact

Noutăți

   Această pagină conține principalele noutăți și informații de interes public care intervin în organizarea și activitatea serviciului nostru.
   Cei interesați pot consulta această secțiune, așteptând eventualele propuneri, care pot fi materializate conform legii și posibilităților tehnice.

   Obiectul protocolului îl reprezintă cooperarea între instituţii publice, prin realizarea schimbului de informaţii prin mijloace electronice interoperabile sau alte canale de comunicare, în scopul corectei înregistrări în evidenţele fiscale locale şi ale Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a mijloacelor de transport înmatriculate sau supuse înmatriculării în România, precum şi a radierilor sau a transmiterii dreptului de proprietate.

   Descarcă de aici protocolul in format editabil.

   Descarcă de aici Ordinul comun si anexele.
        Începând cu data de 16.08.2017, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Gorj instituie sistemul de programare on line pe toate liniile de muncă.
   Plata tarifelor aferente confecționării și valorificării plăcilor cu numere de înmatriculare, atribuirii unui număr de înmatriculare preferențial, păstrării combinației numărului de înmatriculare, contravaloarea certificatelor de înmatriculare, a autorizațiilor provizorii și a permiselor de conducere se poate face prin internet banking, virament, mandat poștal sau în numerar. 
Latest newsRSS
Site map | Disclaimer
This web site uses Kentico CMS, the content management system for ASP.NET developers.